Mercury Days 2014

Mercury DaysNa het succes van de afgelopen twee jaren kondigen we met trots het event Mercury Days 2014 aan. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 april in Aalsmeer (bij Leimuiden), voorafgaand aan de Week van de Watersport (14-21 april).

De doelstelling blijft gelijk, mensen aantrekken tot de watersport door hen de mogelijkheid te geven om mee te varen met veel verschillende type boten die zijn uitgerust met verschillende type Mercury buitenboordmotoren, MercuryMercruiser of Mercury Diesel inboardmotoren, en hiermee de watersport echt te beleven en te ervaren.

Dit jaar zal het accent meer liggen op de mogelijkheid van het proefvaren met boten. Een ideale gelegenheid om boten te testen of gewoonweg lekker te genieten. Kortom een ontspannende dag met de Mercury familie.

Dit jaar willen we nog meer testboten in het water leggen en door de nabijheid van de snelvaartzone zullen we een maximaal aantal bezoekers de kans geven om watersport aan den lijve te ondervinden.

Alle watersportliefhebbers die de Mercury Days willen bezoeken, kunnen zich inschrijven op de website www.mercury-marine.eu/mercury/nl/.

Bezoekers kunnen activiteiten en attracties verwachten op en aan het water, zowel voor kinderen als voor volwassenen:

Wakeboard/waterski demonstratries
Kinderanimatie (springkasteel)
Muziek, eten en drinken

Auteur

  • admin

Comments