Watersportvereniging Sint-Annaland organiseert Watersport Informatie Event

Watersportvereniging Sint-AnnalandWinterse zondagen waren eertijds altijd weer de aanloop naar nog troostelozere maandagen. Het motregende ook altijd, zelfs bij zonneschijn. Op zondagavond zijn wij dus nog altijd rijp voor de slacht maar evengoed verlangen wij dan naar afleiding en amusement, bij voorkeur op zaterdag.

Nu wil het toeval dat de Watersportvereniging Sint Annaland, sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Zeeland en vèr daarbuiten op zaterdag 22 februari een Watersport Informatie Event organiseert met een aantal interessante lezingen.

Hieronder een graai uit het aanbod dat menig wedstrijdzeiler kan inspireren:

1. Road to Londen, Olympische Spelen
Lobke Berkhout, onlangs uitgeroepen tot beste Nederlandse zeilster vertelt haar Olympisch verhaal en laat ons een kijkje nemen in de keuken van de topsport.

2. De Mini Transat - SamenSolo
Het verhaal van Christa ten Brinke en haar man Ysbrand Endt, die de MiniTransat samen en solo (2011) hebben gevaren. Voor hen die ons interview met Robert R. Jacobson konden smaken, een niet te missen lezing.

Geïnteresseerden kunnen zich via onderstaande flyer inschrijven en aldus een keuze maken uit meer dan 10 lezingen. Deze zijn gratis toegankelijk. Men zegge het voort...

Inschrijvingen: www.wsv-sint-annaland.nl/cms/activiteiten/wie-2014/

Auteur

  • admin

Comments