Jimmy Cornell geeft lezing tijdens Open Dag KM Yachtbuilders

Jimmy CornellJimmy Cornell is drie keer rond de wereld gezeild, is oprichter van meerdere zeil regatta’s zoals de bekende Atlantic Rally for Cruisers (ARC) en heeft honderden lezingen gegeven. Ook heeft hij verschillende boeken geschreven over zeilen, het plannen, mooie bestemmingen en het lang aan boord verblijven. Tijdens de Open Dag zal hij ook vertellen over de voordelen van een aluminium jacht voor lange reizen in koude gebieden.

Zijn lezingen zullen gehouden worden om 11:30 en 13:30 uur. Daarvoor en daarna is hij te vinden in zijn ‘Cornell Corner’, waar hij informatie zal geven over zijn reizen, boeken en de regatta’s welke hij organiseert.

U wordt tijdens de Open Dag van KM Yachtbuilders welkom geheten met een vers kopje koffie of thee, tevens zijn er broodjes en drankjes verkrijgbaar.

WANNEER? zaterdag 19 april 2014
TIJD? 10.00 - 16.00 uur
WIE? Iedereen met interesse in custom built jachten, aluminium en refits.
WAAR? KM Yachtbuilders/KM Yachtservices, De Stienplaat 7, 8754 HE in Makkum

Auteur

  • admin

Comments