Victron BMV700 - Nieuwe batterijmonitor

Victron BMV700De nieuwe accu monitor BMV700 is de opvolger van de succesvolle 600 serie van Victron Energy. Tot de voornaamste verschillen met zijn voorganger behoren de betere leesbaarheid van het display en de ingebouwde geheugenfunctie.

De monitor meet met hoge precisie en geavanceerde software-algoritmes de Ah’s die in en uit de accu gaan. Naast de hoofdweergave opties, zoals de spanning, de stroom en de verbruikte ampère-uren, geeft de BMV-700 serie ook de laadstatus, de resterende tijd en het stroomverbruik in watt aan.

De BMV-702 beschikt over een extra ingang, die kan worden geprogrammeerd om de spanning (van een tweede accu), de temperatuur of de middelpuntspanning (zie datasheet) te meten.

De BMV-700 kan ook naadloos geïntegreerd worden met de nieuwe Color Control display.

Auteur

  • admin

Comments