Jachthaven Naarden neemt 5de goude anker in ontvangst

Jachthaven NaardenJachthaven Naarden heeft na een bezoek van de TYHA Gold Anchor Award Scheme, haar welverdiende 5e gouden anker in ontvangst mogen nemen. Na Jachthaven Bruinisse in Zeeland en Marina Muiderzand in Almere is dit de derde jachthaven van Thuishavens.nl die deze eer toekomt.

De TYHA Gold Anchor Award Scheme is een internationaal keurmerk voor jachthavens en toetst onder andere de kwaliteit op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, faciliteiten en de beleving van haar (vaste) gasten. Tevens wordt er gekeken naar de servicegerichtheid van het personeel door het inzetten van zogenaamde “mystery shoppers”.

Op al deze gebieden haalde Jachthaven Naarden de hoogst haalbare score en kreeg daarom het maximale aantal van 5 Gold Anchors.

En alsof dit nog niet genoeg is ontvangt de haven tegelijkertijd het internationaal erkende ICOMIA “clean marina” award. Naast de Blauwe Vlag die al in bezit was, heeft Jachthaven Naarden met deze keurmerken bewezen niet alleen in Nederland maar ook internationaal een zeer hoog service niveau te halen. Een prestatie van formaat!
Jachthaven Naarden is een groen, fullservice havenpark gelegen aan het Gooimeer.

Voor meer informatie:
www.jachthavennaarden.nl
www.goldanchor.org

Labels

Auteur

  • admin

Comments