Watersportweekend vanuit Marina Muiderzand op 17 en 18 mei

watersportweekend op Marina MuiderzandOp 17 en 18 mei aanstaande zal op Marina Muiderzand bij Almere DUIN een uitgebreid watersportweekend plaatsvinden voor jong en oud. Het hele gezin is welkom om dit weekend te komen genieten van diverse activiteiten en vertier op & aan het water.

Wat denkt u van een rondvaart op het klassieke stoomschip “De Succes”, of al suizend over het water meevaren op een spectaculaire catamaran? Er is voor iedereen wat: van kinderspeelattributen en afstandbestuurbare bootjes tot kanoën en een heuse roofvogelshow. Tevens zullen er in dit weekend twee spectaculaire zeilwedstrijden worden gevaren: de Almere Regatta en de Bolster Teamrace Knockout, op het catamaranstrand van Marina Muiderzand.

De meeste onderdelen zijn gratis, soms wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Kijk op www.Marinamuiderzand.nl/home/actueel voor het hele programma en hoe u zich kunt opgeven.

Beleef, geniet, ervaar!

Labels

Auteur

  • admin

Comments