NPS Diesel wordt importeur van Nanni scheepsdieselmotoren

Nanni scheepsdieselMet ingang van 1 juni 2014 heeft NPS Diesel BV uit Ravenstein het importeurschap verworven van Nanni scheepsdieselmotoren voor de Benelux. Met de producten van Nanni biedt NPS Diesel een prachtige aanvulling op het huidige assortiment van haar John Deere motoren en Kilo-Pak generatorsets.

Het aanbod van Nanni scheepsdieselmotoren in de Benelux loopt van 7kW tot en met 257kW. Voor de aandrijving zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het vermogen. Zowel met keerkoppeling, saildrive, hekdrive als waterjet is mogelijk. Naast de lijn met voortstuwingsmotoren levert NPS Diesel ook Nanni scheeps-generatorsets met vermogens van 10kW tot 134kW. Zowel de motoren, generatoren als de onderdelen zullen op voorraad worden gehouden, waarmee de kortst mogelijke levertijden gegarandeerd zijn.

NPS Diesel is gestart in 1990 en is de officiële importeur en distributeur van John Deere motoren en accessoires in de Benelux, Frankrijk en IJsland. Daarnaast ontwerpt en bouwt NPS Diesel Kilo-Pak marine generatoren. Bij NPS Diesel werken in totaal 23 mensen. Naast de vestiging in Nederland zijn er twee vestigingen in Frankrijk. De start met Nanni zal ongetwijfeld een nieuwe impuls geven aan de verdere groei van het bedrijf.

Auteur

  • admin

Comments