Dubarry voorziet Team Brunel van winnende grip

Dubarry zeillaarsDubarry of Ireland is trots Team Brunel te ondersteunen tijdens de Volvo Ocean Race; de zwaarste en meest prestigieuze zeilwedstrijd rond de wereld. De teams varen negen etappes over 4 oceanen, waarbij 40.000 nautische mijlen (72.000 kilometer) worden afgelegd. De Volvo Ocean Race gaat op 4 oktober van start in Alicante, Spanje en eindigt op 27 juni 2015 in Gotenborg, Zweden.

De formule van de race is aanzienlijk verbeterd. De boten zijn dit jaar identiek en doordat alle teams met gelijke wapens strijden zal de wedstrijd spannender zijn dan ooit. De overwinning zal immers niet opgeëist worden door het team met het snelste ontwerp, maar door de beste zeilers en hun uitrusting.

En om de beste te zijn, heeft de bemanning schoeisel nodig, die stand houdt in de meest extreme weersomstandigheden. Dubarry is trots team Brunel bij te staan en de crew te voorzien van high performance leren GORE-TEX® zeillaarzen. De laarzen zijn ontwikkeld over een aantal decennia en de techniek van formule 1 racebanden is gebruikt om ultieme grip te bieden voor offshore zeilen.

De betrokkenheid van Dubarry met team Brunel kent een lange trotse geschiedenis van samenwerking met deze race sinds de ´Whitbread Round the World Race´.

“Hier bij Dubarry of Ireland zijn wij sinds 1937 ambachtelijk schoenmaker en wij begrijpen volledig de behoefte van zeilers, die te maken hebben met de zwaarste omstandigheden op zee. Immers bij ons aan de ruige kust van Ierland weten wij wat moeder natuur ons kan brengen.

De Crosshaven is ontstaan dankzij de ondersteuning van Team Dragon in de 2008-2009 race en wij zijn verheugd om ook de bemanning van Team Brunel te voorzien van onze Crosshaven zeillaarzen,voor wat het lijkt te zijn, de meest competitieve Ocean race ooit.
De zeillaarzen bieden bescherming tegen de elementen en zorgen voor uitstekende grip op het dek”, aldus Michael Walsh,
Marketing Directeur bij Dubarry of Ireland.

“Alleen het beste is goed genoeg voor ons team om optimale prestaties te garanderen. De Dubarry GORE-TEX® zeillaarzen zijn comfortabel, hebben een uitstekende grip en houden ons droog tijdens ons streven van het winnen van deze race rond de wereld”

Labels

Auteur

  • admin

Comments