Sikaflex 291i nu ook in tube verkrijgbaar

Sikaflex 291iSikaflex 291i is vanaf heden in tube leverbaar. Deze nieuwe verpakking voorkomt het voortijdig uitharden van de kit, wat met de vorige verpakking soms kon gebeuren. De inhoud van de nieuwe tube is 70ml in plaats van 100ml. De verkoopprijs is hierdoor evenredig gedaald.

Sikaflex-291i is een product dat bij de jacht- en scheepsbouw zeer veelzijdig kan worden toegepast. Het is geschikt voor het maken van elastische, trillingsbestendige naadafdichtingen en kan ook worden gebruikt bij verschillende soorten afdichtingen zowel binnen als buiten.

Sikaflex-291i hecht zeer goed op de in de scheepsbouw gebruikte materialen zoals hout, metalen, metaalprimers, laklagen (2 componentensystemen), keramische materialen en kunststoffen (GRP enz.). Sikaflex-291i mag niet worden gebruikt voor het afdichten van spanningscorrosiegevoelige kunststoffen (bijv. plexiglas, polycarbonaat).

De nieuwe tube Sikaflex 291i is leverbaar in de kleuren wit en zwart. U kunt de tubes per stuk bestellen of in een doos van 24 stuks.
Alle Sikaflex 291 tubes die u nu bestelt zijn houdbaar tot januari 2016.

De artikelnummers zijn gelijk gebleven.

Sikaflex 291 zwart artikelnummer: SK291ZT
Sikaflex 291 wit artikelnummer: SK291WT

Adviesverkoopprijs € 6,75 inclusief btw per stuk

Auteur

  • admin

Comments