Naviclass en Aventura Plus gaan strategisch samenwerken

Aventura PlusNaviclass en Aventura Plus kondigen een strategische samenwerking aan op de markt van de vaaropleidingen in de Benelux. Beide partijen gaan zich concentreren op hun kerncompetenties en doelgroepen.

In het kader van deze samenwerking gaat Naviclass zich volledig toeleggen op de professionele opleidingen binnen het kader van STCW (Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers).
De Basic Safety training en de opleidingsmodules voor de commerciële yachting vormen voor Naviclass de belangrijkste pijlers.

Aventura Plus integreert de RYA (Royal Yachting Association) gecertificeerde vaaropleidingen van Naviclass binnen haar bestaande RYA vaaropleidingen.

Aventura Plus zet de praktijkopleidingen van Naviclass Oosterschelde in de Roompot Marina aan de Oosterschelde verder.
De instructeurs van Naviclass en Aventura Plus zullen hierbij als team samenwerken.

Aventura Plus wordt hiermede de eerste overkoepelende RYA vaarschool voor theorie en praktijk in de Benelux. Met een aanbod vanaf RYA Competent Crew tot RYA Yachtmaster.

Daarnaast worden beide partijen commercieel agent van elkaars activiteiten zodat alle opleidingen op een gemeenschappelijk platform kunnen georganiseerd worden.

In het kader van deze overname gaat Aventura Plus tevens ISAF Offshore Safety Courses geven en trainingsprogramma´s voor offshore wedstrijdzeilers organiseren.

De Nederlander Oscar Sijtsma wordt chief instructor voor Aventura Plus Nederland. Hij is een RYA chief instructor en tevens ISAF certified trainer.
Kortelings komt er een volledige nieuwe website met het uitgebreide aanbod van vaaropleidingen.

Auteur

  • admin

Comments