Whale 12V boiler

Whale 12V boilerWhale heeft een boiler ontwikkeld voor schepen welke geen generators of omvormers aan boord geïnstalleerd hebben. Aangesloten aan een 12V stroombron levert de boiler, terwijl het weinig stroom verbruikt, in korte tijd 12 liter heet water. Door de uitstekende isolatie is het warmteverval na 10 uur maar 20˚C!

Het is voorzien van een anode (voor een lange levensduur van de tank) en een overdrukventiel. Het verwarmingselement is 300 W. De aansluitingen zijn geschikt voor het Whale Quick Connect systeem, dus het installeren is daarom eenvoudig.

SPECIFICATIES
Capaciteit 12 ltr
Zekering 35 Amp
Verbruik 30 Amp
Aansluiting 12 V DC, 300 W
Maximum water temperatuur 60°C
Materialen tank:ALCLAD behuizing: wit Alu
Aansluitingen 1/2" NPT Female
Gewicht 6,8 kg

Auteur

  • admin

Comments