Frans Hinfelaar vertrekt bij North Sails

Frans HinfelaarNorth Sails bericht ons dat Frans Hinfelaar North Sails België/Nederland gaat verlaten om zich te richten op professioneel zeilen en projecten. Frans Hinfelaar begon bij North Sails in 1995 met de fusie tussen North Sails en Diamond Sailmakers. Hij startte als verkoper, en nam het management over in 2003. De laatste 2 jaren heeft Frans zich voornamelijk gericht op verkoop en projecten.

“Na bijna 20 jaar werken voor North Sails België/Nederland is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging,” zegt Hinfelaar. “Ik bedank het North Sails management team voor hun steun en de prettige samenwerking. En kijk er naar uit om met de North groep te kunnen samenwerken in projecten.”

“Frans heeft een grote rol gespeeld in het succes van North Sails België/Nederland,” zegt Jens Christensen, lid van het dagelijks bestuur van North Sails, voorheen eigenaar van Diamond Sailmakers. “We bedanken Frans ervoor dat hij bijna 20 jaar met ons heeft gewerkt. En kijken er met hem naar uit, om zich als lid van de North Sails familie verder te richten op zijn loopbaan als professioneel zeiler.”

Labels

Auteur

  • admin

Comments