Redactie Waterkampioen houdt op te bestaan

WaterkampioenMet pijn in het hart laat Jan Briek ons weten dat hij vanaf vandaag zijn werkzaamheden als hoofdredacteur van de Waterkampioen gedwongen moet neerleggen. Na de laatste reorganisatie binnen ANWB Media is er na bijna dertig jaar geen plaats meer voor hem. De ‘redactie Waterkampioen’ houdt vandaag dus op te bestaan.

Jan Briek werkte bijna 30 jaar bij de Waterkampioen. Hij zat onder meer in de jury van de HISWA Motorboot van het Jaar, de HISWA Zeilboot van het Jaar, de European Yacht of the Year, en was is voorzitter van de jury van de Hiswa Product van het Jaar verkiezing.

Jan Briek ontving in 2015 nog de Gouden Waterhoen. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt vanwege bijzondere verdiensten voor de HISWA en de Nederlandse watersportindustrie.

Jan Briek

De Waterkampioen wordt nu ondergebracht bij de ‘Themaredactie Vrij Tijd’ die ook motorrijden, wandelen en fietsen in z’n pakket krijgt. De verantwoordelijke ‘Thema-Hoofdredacteur’ is daar Jan Kruithof.

En zo verliest de watersportmedia na bijna 30 jaar een kwaliteitsvolle speler.

Auteur

  • admin

Comments