Veilig de Zee op met Jachtclub Scheveningen

Veilig de ZeeOp zaterdag 11 april wordt in Scheveningen de tweede iSAFety-Fair beurs gehouden. Onder het motto Veilig de Zee op kan elke watersporter en strandsportliefhebber zich gratis laten informeren over het thema veiligheid op het water. Zo wordt tussen 11 uur ’s ochtends en 6 uur ‘s avonds aan de Hellingweg in Scheveningen een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen.

Surfers, kiters, deelnemers aan offshore wedstrijden, toerzeilers, vissers, pleziervaarders en strandgangers die veiligheid op zee serieus nemen zijn van harte welkom.

Dit initiatief van Jachtclub Scheveningen wordt ondersteund door de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta. U vindt het terrein van de iSAFety Fair naast de botenkraan ter hoogte van de Hellingweg 120 in Scheveningen.

Het uitgebreide aanbod op deze unieke Nederlandse beurs op het gebied van veiligheid op zee omvat apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen.

Bezoekers kunnen hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren.

De deelnemende bedrijven zullen ook alle door de ISAF voorgeschreven veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren.

Dit resulteert in een breed spectrum producten wat loopt van communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, zeekaarten, EHBO kits, brandblussers, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien tot trainingen en plotters.

Nieuw zijn de presentaties gericht op de specifieke onderwerpen binnen de veiligheid zoals keuring, training, apparatuur en instrumentatie en versterken daarmee de kracht van de iSAFety Fair.

Jachtclub Scheveningen is gelegen in de haven van Scheveningen met directe toegang, zonder sluizen, naar de Noordzee. De haven is een el dorado voor vissers, zeilers en andere watersporters. Naast toertochten worden ook vele wedstrijden georganiseerd zoals de Noordzee Regatta (NSR) en de winterwedstrijden om de IJspegel Trophy.

De jachthaven beschikt over ca 300 ligplaatsen en ontvangt jaarlijks duizenden passanten.

Meer informatie: www.isafetyfair.nl

Auteur

  • admin

Comments