Harken introduceert Carbo OneTouch lierhendel

Harken Carbo OneTouch lierhendelHarken introduceert de gebruiksvriendelijke Carbo OneTouch lierhendel. Zo zijn de manoeuvres aan boord van racejachten nog sneller uitvoerbaar. En kunnen de bemanningen van toerschepen volledig vertrouwen op een betrouwbare en makkelijk hanteerbare lierhendel.

De Harken Carbo OneTouch lierhendel klikt in en uit de lier met een gepatenteerd borgmechanisme in de ergonomisch ontworpen hendel. Slechts één hand op elke mogelijke plaats is nodig om te ontgrendelen. Door de hendel los te laten, vergrendelt de Carbo OneTouch automatisch.

De Harken OneTouch lierhendel heeft als enige de gepatenteerde, gelagerde speedgrip knop om snel en efficiënt te kunnen draaien en trimmen. De Speedgrip knop maakt het mogelijk om vlug met één hand te trimmen of krachtig met twee handen indien de belasting hoog is.

Met een gewicht van maar 590 gram is de Harken Carbo OneTouch een lichtgewicht. De hendel is gemaakt van hoogwaardig, vezel versterkt composiet. Hetzelfde materiaal als van de Carbo-serie blokken.

De Carbo OneTouch lierhendel is te bestellen via de watersportwinkels en heeft een adviesverkoopprijs van €115,- inclusief btw.

Auteur

  • admin

Comments