Magic Marine nieuwe kleding sponsor Delta Lloyd Regatta

Magic MarineMagic Marine is sinds dit jaar de officiële kleding sponsor van de Delta Lloyd Regatta. Magic Marine is hét merk voor zeilers zowel nationaal als internationaal. Er is in ieder geval een tweejarige verbintenis gesloten tussen beide partijen. Magic Marine kleedt met het sponsorship de ruim 300-koppige crew aan.

De Delta Lloyd Regatta is één van de meest toonaangevende evenementen in de internationale zeilsport. Binnen de organisatie staat het innovatieve karakter centraal om uiteindelijk de kwaliteit van het evenement voor de zeiler te verbeteren. Zo ook bij Magic Marine, het merk staat voor kwaliteit, innovatie en creativiteit. Sinds 1989 is het al gericht op het aankleden van de zeilsport. Naast de Delta Lloyd Regatta ondersteunt Magic Marine ook individuele zeilers en teams. De kwaliteit van de producten staat voorop. Het resultaat van de zeiler is hetgeen dat telt.

Worldwide sales & marketing manager Magic Marine Carrie Howe: “Naast het ondersteunen van het Nederlandse team zijn we blij nu ook het grootste Olympische event in Nederland te ondersteunen. Samen streven we naar een high level event.”

Persvoorlichter Delta Lloyd Regatta Jelle Hofman: “Partners die het evenement beter maken voor zowel de zeilers als de crew dat is waar wij naar op zoek zijn. Wij zijn trots deze gevonden te hebben in Magic Marine. Met de aankleding van Magic Marine zien wij direct een toegevoegde waarde voor onze crew en hopelijk in de toekomst ook voor de zeilers. Wij zijn trots op onze nieuwe partner.”

Auteur

  • admin

Comments