Dragonfly Trimarans vertegenwoordigd door Nanno en Nikki Schuttrups

Dragonfly 25 SportVanaf zomer 2015 worden de Dragonfly trimarans in de Benelux vertegenwoordigd door Nanno en Nikki Schuttrups, al langer bekend van X-Yachts Holland BV. De Dragonfly trimarans worden al sinds 1967 gebouwd door Quorning Boats in Denemarken met als doel om veilige, hoogwaardige trimarans met indrukwekkende prestaties te ontwerpen en te bouwen.

Dankzij het ‘Swing Wing’ systeem is het mogelijk om binnen 2 minuten en zonder gereedschap de twee drijvers naar de romp toe te halen. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van monohull boxen in havens. Hiernaast is het ook mogelijk om de kiel en roer op te halen, wat het mogelijk maakt om direct het strand op te varen.

De huidige generatie innovatieve Dragonfly’s worden gebouwd in vier lengtes, 25 ft, 28 ft, 32 ft en 35 ft, met daarbij de keuze uit tour of sport uitvoering.

Vanaf eind augustus zal een Dragonfly 25 Sport in Marina Muiderzand ter bezichtiging zijn en zal deze trimaran ook tijdens de Hiswa te water begin september in Amsterdam aanwezig zijn.

www.trimarans.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments