Italia 998 Fuoriserie volgende week op de Hiswa te Water

Italia 998De Italia 998 is voor het eerst te bezichtigen voor het publiek tijdens de Hiswa te Water in Amsterdam en beleefd dan ook haar wereldpremière.
Eerder dit jaar maakte de Italia 998 Low Noise al furore op het wereldtoneel door het ORC wereldkampioenschap te winnen in Barcelona.

Ontwerp Italia 998
De Italia 998 is getekend door Matteo Polli, die ook betrokken was bij de America’s Cup campagne. Het ontwerpteam van Italia Yachts heeft met de Italia 998 een stijlvolle sportboot ontwikkeld met een lengte van 34 voet. De "Fuoriserie" – Italiaans voor “speciale race-uitvoering”- modellen wijken af van de overige Italia Yachts omdat het schip speciaal ontworpen is om mee wedstrijden te varen (ORC en IRC).

Er is veel aandacht besteed om een snelle boot te ontwikkelen die tegelijkertijd gemakkelijk te varen is en maximale prestaties geeft. Ook met familie en vrienden is ze relaxed te varen en geschikt voor toertochten.

De Italia 998 is een stijlvolle en snelle performance cruiser. De kwaliteit van de boot is recent ook onderkend door de jury van toonaangevende watersport journalisten in Europa die de Italia 998 nomineerden voor ‘Europees Boot van het Jaar’ in de categorie Performance Yachts.

STANDNUMMER E10 BACH YACHTING
We zien u graag bij ons op de stand.

Meer informatie contact Liesbeth Groeneveld, tel. 06 42800348 of 0320-746046
mail: info@bachyachting.nl

Italia Yachts by Bach Yachting
Vaartweg 77
8243 PD Lelystad

www.inautica.nl
www.italiayachts.it

Meer info Hiswa Boatshow:
1 t/m 6 september 2015
www.hiswatewater.nl

Auteur

  • admin

Comments