Nederlands Kampioenschap RIB varen komt naar Terneuzen

RIBStichting RIB Rally Terneuzen organiseert de vijfde editie van de RIB Rally Terneuzen in de Put welke omgedoopt zal worden naar AquArena. Op Zaterdag & Zondag 12 en 13 September. Waar op 13 September het NK RIB varen een onderdeel is.

De RIB Rally Terneuzen is een rally met Rigid Inflatable Boats die met snelheden van rond de 100 km p/u, een competitieve strijd in de AquArena hebben.

Op zondag 13 september zijn nationale en internationale teams uitgenodigd om het NK Rally te varen in de Aqua Arena. Welke in 2 Heats beslecht zal gaan worden onder commentaar van Roel van Antwerpen, bekend van Terneuzen FM. De boten zullen rond 13.00 op het water zijn. Spektakel verzekerd in en rond ons mooie Terneuzen.

Op zaterdag 12 september gaan zakelijke teams vanaf 14.00 uur bij de Corporate Demo Rally de strijd met elkaar aan, waarbij de teams zelf achter het roer zullen staan, uiteraard onder begeleiding van professionele piloten. Uw bedrijf of klanten mee doen ? Neem contact op voor de mogelijkheden.

De Zaterdag wordt afgesloten met onze inmiddels beroemde “Ibiza Style” Party op het overdekte terras van Golden Tulip L'Escaut. Kaarten zijn €17,50 Inclusief een heerlijke welkomst-champagne cocktail en diverse lekkere hapjes. Vooraf verkrijgbaar bij kitty@ribevents.com, zodat u en uw Rib vrienden bij kunnen praten over de enorme ervaring van deze dag.

Dit alles kunt u volgen bij o.a. het Hampshire Churchill Hotel , zodat onder genot van muziek een hapje en drankje het spektakel vanaf de Zeedijk door een breed publiek gadegeslagen kan worden. Ook is er een Schip “De Denick” aanwezig welke dicht bij de AquArena aanwezig zal zijn voor optimaal zicht op het te varen parcours. Kaarten hiervoor zijn €15,00 en te bestellen bij Hotel L’Escaut en te bestellen via kitty@ribevents.com

Auteur

  • admin

Comments