ISAFety: Gratis Beurs over veiligheid op het water in Scheveningen

ISAFetyOp zaterdag 16 april wordt in Scheveningen de ISAFety - beurs gehouden. Watersporters vinden hier alle informatie om veilig het water op te gaan. De dag is speciaal bedoeld voor alle zoet - en zoutwatersporters, varend op meren, plassen, rivieren en op zee, die het thema veiligheid op het water serieus nemen. Dus roeiers, surfers, kiters, vissers, wedstrijd - en toerzeilers, pleziervaarders en uiteraard anderen belangstellenden zijn van harte welkom in de haven van Scheveningen.

Tussen 11:00 en 17:00 uur wordt aan de Hellingweg een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen.
U vindt er alles op het gebied van apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. De deelnemende bedrijven zullen veel veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren, bijvoorbeeld communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, kaarten, EHBO kits, brandblussers,
veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien.

Bezoekers kunnen bovendien hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren. De ISAFety - beurs vindt u ter hoogte van de Hellingweg 120 in Scheveningen.

Toegang en parkeren is gratis

Dit initiatief van Jachtclub Scheveningen wordt ondersteund door het Watersportverbond, de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta.

Jachtclub Scheveningen is gelegen in de tweede haven van Scheveningen met directe toegang, zonder sluizen, naar de Noordzee. De moderne haven is een el dorado voor vissers ,zeilers en andere watersporters. Naast toertochten worden ook veel wedstrijden georganiseerd voor vissers en zeilers, zoals het NK kleinbootvissen, de Noordzee Regatta (NSR) en de winterwedstrijden om de IJspegel Trophy.

De jachthaven beschikt over ca. 300 ligplaatsen, uitstekende sanitaire voorzieningen, wifi en ontvangt jaarlijks duizenden passanten. Winkels en restaurants vindt u direct aan het water.

Labels

Auteur

  • admin

Comments