WIE Sint Annaland

WIE Sint AnnalandBent u benieuwd wat er zoal op watersportgebied leeft in Nederland en omstreken? Dan nodigen wij u met veel plezier uit voor het 4de Watersport Informatie Event in Sint Annaland. Dit gratis evenement staat volledig in het teken van watersportgerelateerde onderwerpen en ervaringen en wordt georganiseerd door de Watersportvereniging Sint-Annaland in samenwerking met de watersport bedrijven aan Boulevard Mariteam in Sint Annaland.

Wat kunt u verwachten?
Op zaterdag 27 februari 2016 zijn er tussen 12:00 en 16:00 uur diverse workshops en lezingen met uiteenlopende onderwerpen gericht op zowel zeilende als motorvarende watersporters. Het evenement speelt zich af aan de oostzijde van de jachthaven in Sint Annaland. U wordt vanaf 10:30 uur ontvangen met een warme kop koffie aan boord van de rondvaartboot “Frisia”. Aansluitend na de lezingen nodigen wij u opnieuw van harte uit op de “Frisia” waar nog een lekkere borrel voor u klaar staat om de dag gezellig af te sluiten.

Wij willen u vragen een keuze te maken voor drie lezingen die u het meest aanspreken (plus één reserve). Vorig jaar konden we bijna iedereen haar en zijn voorkeuren inwilligen, de eerste 120 zijn in ieder geval verzekerd van het door hun gekozen rooster, dus schrijf u snel in via deze link: http://wsv-sint-annaland.nl/cms/activiteiten/wie-2016/

Na uw inschrijving ontvangt u direct een bevestigingsmail en op de dag zelf wordt het rooster ter plaatse bekend gemaakt. De locaties liggen binnen 150 meter van elkaar. Tussen de lezingen door is er koffie en thee. Parkeren kunt u op de bezoekersparkeerplaats van Mariteam Boulevard gelegen nabij de ijsbaan aan de Koelhuisdreef in Sint-Annaland.

Labels

Auteur

  • admin

Comments