Dragonfly 28 trimaran krijgt facelift

Dragonfly 28 trimaranVanaf heden is de Dragonfly 28 te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen; sport, touring en performance. Alle drie de uitvoeringen zijn voorzien van een nieuw raamdesign die hetzelfde is als die van de Dragonfly 25 en 32. Voor de performance uitvoering zijn er nieuwe drijvers ontworpen, met meer volume en met ‘wave-piercing’ karakteristieken. Voornamelijk bij wat zwaarder weer zal dit de vaareigenschappen ten gunste beïnvloeden.

De Dragonfly trimarans worden al sinds 1967 gebouwd door Quorning Boats in Denemarken met als doel om veilige, hoogwaardige trimarans met indrukwekkende prestaties te ontwerpen en te bouwen.

Dankzij het ‘Swing Wing’ systeem is het mogelijk om binnen 2 minuten en zonder gereedschap de twee drijvers naar de romp toe te halen, waardoor de trimaran in een gewone box in de haven past. Hiernaast is het ook mogelijk om de kiel en roer op te halen, waardoor je direct het strand op kan varen.

De Dragonfly 28 Performance met de nieuwe drijvers wordt geïntroduceerd op Boot Düsseldorf. Ook de Dragonfly 25 Sport en de Dragonfly 32 Supreme zijn te bewonderen op stand 15A2.

Labels

Auteur

  • admin

Comments