IJsbeerenburgtocht: lekker zeilen tussen Kerst en Oud & Nieuw

IJsbeerenburgtochtNa het doorslaande succes van de illustere IJsbeerenburgtocht van 2015 is deze tocht meteen al een traditie geworden. De Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers (NVvK) organiseert daarom tussen Kerst en Oud & Nieuw wederom een informeel rondje over Waddenzee en IJsselmeer. Geen strak plan, geen excursies, geen walprogramma, maar wel lekker uitwaaien in de donkere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw. Ligt uw boot in het water en laat u zich niet afschrikken door een beetje kou? Zeil dan mee!

We verzamelen dinsdag 27 december in Enkhuizen, zeilen vanaf daar de volgende dag naar Makkum en donderdag 29 december door naar Den Helder. Op 30 december via Den Oever terug naar het IJsselmeer / Enkhuizen, waarna u geheel bent uitgewaaid en opgefrist, klaar voor de jaarwisseling. Thermokleding, mutsen, handschoenen, warme chocomel, glühwein, Beerenburg en oliebollen zijn de ingrediënten voor deze dagen.

Iedereen is welkom op deze sfeervolle tocht. Wel vragen wij u om zich voor 20 december a.s. aan te melden via de website in verband met communicatie over het weer, mogelijke routeaanpassing,etc.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Het Bureau van de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers, dhr. Ruud van de Fliert
Platolaan 64, 3707 GH Zeist
Email:bureau@kustzeilers.nl
Tel: 030-6932079
Website: www.kustzeilers.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments