Belship heeft nieuwe website

BelshipGroothandel/importeur van artikelen voor de watersport en jachtbouw BELSHIP BV heeft een geheel vernieuwde website. Op de website vindt u een overzicht van het volledige assortiment. Als belangrijkste functie en service is de mogelijkheid opgenomen om bestellingen te doen, alsmede gegevens en bestelhistorie te raadplegen. Het website is toegankelijk voor zowel de consument als onze B2B klanten.

De artikelen zijn overzichtelijk gerangschikt in categorieën; makkelijk voor het overzicht, maar er is ook een zoekfunctie waarmee u snel op artikelnummer, naam van het artikel en begeleidende tekst kunt zoeken. Bij de artikelen staan uitgebreide informatie, tekeningen, inbouwvoorschriften, handleidingen en gerelateerde artikelen.

www.belship.nl

Auteur

  • admin

Comments