GT Yacht Brokers breidt uit naar Breskens

GT Yacht Brokers

Afgelopen twee jaar heeft GT Yacht Brokers hard aan de weg getimmerd. Met het kantoor in Stellendam werden de makelaardij activiteiten steeds verder uitgebreid. Vorig jaar al werd GT Yacht Brokers steunpunt van Cruiser-Racer in Noord Europa en startten we samenwerkingen op in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Turkije met diverse collega’s.

Dit alles om de service optimaal te kunnen bieden aan onze klanten volgens Tjerk van Loenhout. "De markten kunnen interessant zijn voor u als klant maar herbergen ook zeer veel valkuilen. GT Yacht Brokers biedt u de service om uw schip aan te kopen, transporteren en weer op te bouwen."

Tjerk vervolgt: "Met het exclusieve Dehler importeurschap voor de Benelux en de uitbreiding van Moody is de verkoop van schepen en de bemiddeling hiervan verder toegenomen. Beide merken doen het goed in de Europese markt en dat geeft meer en meer traffic op onze lijst van schepen. Ook klanten uit de Benelux kunnen het nieuwe schip uitgeleverd krijgen in Zuid Europa."

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is GT Yacht Brokers vanaf deze maand gevestigd aan de jachthaven in Breskens op de Oosthavendam. De faciliteiten, infrastructuur en mogelijkheden zijn een reden om Zuid Nederland en België meer dan uitstekend te kunnen bedienen vanuit deze locatie. Tevens zal GT Yacht Brokers ook opereren met de merken Dehler, Moody en Varianta. Victor Van Heuverswyn zal de dagelijkse werkzaamheden invullen en Gijs Golverdingen en Tjerk van Loenhout zullen ook met grote regelmaat te vinden zijn in Breskens.

Alle boten te koop bij GT Yacht brokers.

Labels

Auteur

  • admin

Comments