Motorboot Sneek viert haar 15e jubileum

Motorboot SneekOp vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 presenteren acht deelnemende watersportbedrijven voor de 15e keer de nieuwste ontwikkelingen en trends door tijdens de voorjaarsshow hun deuren te openen voor het publiek. Tussen 11.00u tot 17.00u bent u dan ook van harte welkom om het ruime aanbod aan nieuwe en gebruikte motorjachten te bezichtigen. Bovendien maken alle bezoekers ook nog eens kans op het winnen van een heerlijk diner voor twee personen!

Gastdeelnemers
Niet alleen de acht deelnemende watersportbedrijven, maar ook diverse gastwerven presenteren tijdens de voorjaarsshow hun prachtaanbod. De gastwerven zijn dit jaar De Vaart Yachting, dealer van diverse polyester motorjachten en de Catalina Yachts zeiljachten, en Super Lauwersmeer, gepassioneerde bouwers van diverse modellen van de Discover, Evolve, Kotter en Empire lijn. Deze ontwerpen combineren alle elementen om de klant een heerlijke, onbekommerde tijd te bezorgen.

Nieuws deelnemers

Aquanaut Yachting
Aquanaut presenteert een nieuwe lijn: de Majestic. Een stijlsteven, veel glas rondom, gekromde lijnen en moderne kleuren zijn de belangrijkste uiterlijke kenmerken van de Aquanaut Majestic. Het motorjacht is ontworpen door huisontwerper Jan Piet Bakker en vervangt de succesvolle Drifter – en Privilegeserie. Met een knipoog naar het verleden zijn het overstekende dak, de (onderhoudsvrije) houten accenten rond de raampartij en de opbouw behouden. Door de knikspant rompvorm en de stijlsteven heeft de Aquanaut Majestic erg veel binnenruimte. Een royale (stuur)salon en living op één niveau en benedendeks twee grote hutten en ruime sanitaire voorzieningen. De afmetingen van het motorjacht zijn L13,15 x B4,50 x D1,15 m., CE-certificering B en dit model is leverbaar vanaf € 369.890,-.

Brandsma Jachten
Er zijn vijf goede redenen om Brandsma Jachten te bezoeken tijdens de voorjaarsshow 2016.
1. Feestelijke opening van de uitgebreide haven en de nieuwe, van duurzaam
beton en kunststof gebouwde buitenhaven.
2. De presentatie van de nieuwe Agder 1100. Dit fraaie en innovatieve motorjacht ligt
klaar voor een proefvaart.
3. De complete Luna serie (leverbaar van 30 tot 44 ft)
4. Een mooi aanbod van jong-gebruikte Brandsma Vletten en Agders in de overdekte
showroom en verkoophaven.
5. Brandsma Jachten is dé aangewezen partner voor de bouw van een custom built
motorjacht.

De Valk Sneek
Bent u op zoek naar een goed onderhouden, gebruikt motorjacht? Dan bent u bij De Valk Sneek aan het goede adres. De bezoeker heeft de keuze uit een breed scala aan polyester en stalen motorjachten, variërend in lengte van 10 tot circa 22 meter,
Met een goede start van de verkopen in 2016 is De Valk positief gestemd en hebben zij alle ruimte om het vernieuwde aanbod in de overdekte verkoophaven te presenteren. Voor een frisse start van het vaarseizoen kan de watersportliefhebber zijn hart ophalen en is deze natuurlijk van harte welkom.

Jansma Jacht
Tijdens de voorjaarsshow presenteert Jansma Jacht een fraai aanbod van gebruikte motorjachten en sportboten. Als Benelux-dealer voor de Bavaria motorjachten kan de bezoeker ook de nieuwste modellen van Bavaria bezichtigen, zoals de Bavaria Sport 330, Bavaria Sport 360 Coupé en de Bavaria Sport 400 Coupé. Recent heeft Jansma Jacht ook een nieuw scheepsmerk aan het portfolio toegevoegd: de PROboot 30 en 36. Deze robuuste en tijdloos gelijnde polyester schepen worden in opdracht van Jansma Jacht in Engeland gebouwd. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar en zeer geschikt voor binnen- en kustwateren en de open zee. Kortom, een ’economische’ alleskunner! Tijdens de voorjaarsshow presenteert Jansma Jacht de PROboot 30.

Jetten Shipyard
Presenteert tijdens de voorjaarsshow van Motorboot Sneek haar nieuwe Beach serie.
Deze serie is verkrijgbaar in lengtes van 45 tot 85 ft. Op dit moment zijn er drie jachten in aanbouw. De nu al succesvolle serie is tot stand gekomen in samenwerking met de top uit de jachtbouw industrie: Cor D. Rover Design en Van Oossanen Naval Architects. De bezoeker kan ook de zeer succesvolle 50 MPC en 50 MPC Fly bewonderen, die nu ook in een configureerbare indeling verkrijgbaar is. Daarnaast presenteert Jetten Shipyard ook de zeer comfortabele en zuinige modellen uit de Jetten Serie; de 44 Sedan in aanbouw, de 38 Cabrio en de 38 AC. Uit de Bommelaer Serie zijn de 47 en 52 varianten aanwezig. Als de weersomstandigheden het toelaten, kunnen bezoekers ook een proefvaart maken!

Privateer Silverline Yachts
Na de recente toevoeging aan de Trawler range, de nieuwe 54, presenteert Privateer met trots de volgende release van de nieuwe Privateer Trawler 50 en 54. De typische kenmerken zijn de klassieke lijnen, elegante styling en robuuste uitstraling! Deze motorjachten zijn uitermate geschikt voor het maken van cruises met een lang aangenaam verblijf aan boord en zijn voorzien van alle comfort en luxe die u maar kunt wensen. Met de Trawler 50 kan de klant zelfs vaartochten door Frankrijk maken. De bezoeker is van harte welkom om de zeegaande motorjachten in aanbouw en de meer tijdloze Privateer en Silverline motorjachten te bezichtigen op de werf in Uitwellingerga!

SK Jachtbouw
Tijdens de voorjaarsshow presenteert SK Jachtbouw drie noviteiten:
SK vlet 800: Een vlet die in de winter in het water kan blijven liggen. Met een zelflozende kuip, geïntegreerd kielkoelsysteem, droge uitlaat en een oliebad gesmeerde schroefas.
SK Kotter 1250 Sedan: Uitgevoerd met een groot zwemplateau en spiegeldeur naar de kuip met een vast dak. In de lange salon is de keuken verlaagd naast de stuurstand geplaatst. De stuurhut heeft een tweepersoons stuurbank.

SK Kotter 1350 Pilot: Salon en kuip gelijkvloers en voor alle opvarenden 360° zicht. Modern notenhouten interieur met o.a. ruime tweepersoons gastenhut en grote berging. Proefvaart op afspraak mogelijk.

Vivante Yachts
Staat bekend om uitstekende kwaliteit, kundige afwerking en bijzondere prestaties op het gebied van elegante en authentieke vloot.
De voorjaarsshow zou niet mogelijk zijn zonder de grote betrokkenheid van onze zeer gewaardeerde sponsoren: Exalto, Kuiper Yacht Insurance, F3 Flexiteek, TBS, Hotel Amicitia, Rabo Sneek-Zuidwest Friesland en Vetus.

Auteur

  • admin

Comments