Garmin Nautix

Garmin NautixAls we de Internationale website van Garmin mogen geloven worden de eerste Garmin Nautix heads-up displays in de eerste week van april naar de winkels verscheept. Niettegenstaande dat Garmin Benelux zijn uiterste best doet om niet geliefd te willen zijn onder de zeilers vinden we de Garmin Nautix toch nifty genoeg om er aandacht aan te besteden.

De Garmin Nautix past in wezen op elke zonnebril en kan NMEA 2000 data tonen van een select aantal Garmin multifunction displays ((GPSMAP 7400/7600, 8400/8600 series) die het ANT wireless protocol ondersteunen. Waarom ze niet voor een standaard hebben gekozen zoals WiFi die door meerdere NMEA multiplexers of NMEA WiFi adapters is voor ons nog een raadsel. Het zal de populariteit niet ten goede komen.

Insiders herkennen de Garmin Nautix als een zuster-product van de Garmin Varia Vision HUD voor de sportieve wielertoeristen.

Een lijst met alle compatibele Garmin toestellen vind je hier:
https://buy.garmin.com/en-US/US/prod549875.html

Auteur

  • admin

Comments