PROboot: nieuw merk motorboten nu ook in Nederland

PROboot 30 en 36Jansma Jacht heeft een nieuw merk schip aan de portfolio toegevoegd namelijk de: PROboot 30 en 36. PRoboot wordt in opdracht van Jansma Jacht geproduceerd in Engeland waar men bij uitstek in staat is een degelijk en zeewaardig, polyester schepen te bouwen. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar, zeer geschikt voor binnen, kustwateren- en open zee, en volgens de opdrachtgever een absolute “economische” CE-B gecertificeerde alleskunner.

Het is een robuust, tijdloos gelijnd schip met een prachtige rompvorm die berekend is op nagenoeg alle weersomstandigheden van ons noordelijke klimaat. Het schip is geschikt om het hele jaar gerieflijk te kunnen varen.

Beide modellen hebben een douche, toilet en 4 slaapplaatsen. De kombuis is gesitueerd in de salon en uitgerust met een koelkast en oven/fornuis welke naar wens leverbaar zijn op alcohol of gas.
Vanuit de stuurhut kunt u de zelflozende cockpit betreden door de openslaande salondeuren.

De cockpit kan naar wens ingedeeld worden voor het zeevissen of in de comfortabele lounge versie.

Om een goede prijs/kwaliteit en service te waarborgen zijn alle installaties en motoren van Nederlandse makelij. De modellen zijn standaard uitgerust met een 80 pk. Vetus diesel met schroefas aandrijving en optioneel leverbaar met een 250 pk. van hetzelfde merk.

Door middel van een robuuste roerhak is de propeller optimaal beschermd. In week10-2016 verwachten wij de eerste PROboot 30 in onze showroom.

Gegevens PROboot 30:

- Lengte over alles: 9.50 meter
(inclusief zwemplatform)
- Breedte, maximaal 2,99 meter
- Diepgang: 0,95 meter max.
- Hutten: 2/3
- Slaapplaatsen: 5
- Gewicht: circa 4.300 kg.
- Brandstoftank: 220 liter
- Watertank: 180 liter
- Vuilwatertank: 61 liter
- CE: B, 6 personen
- Motorisering standaard: 80 pk. Vetus Diesel, maximaal 11 knopen, kruissnelheid 9
- Motorisering optioneel: 250 pk. Vetus Diesel, maximaal 21 knopen, kruissnelheid 18
- Leverbaar vanaf € 169.000 incl. 21% btw

Labels

Auteur

  • admin

Comments