Keelcrab - wordt dit de oplossing voor een schoon onderwaterschip?

KeelcrabDe Keelcrab maakt het mogelijk om het onderwaterschip schoon te maken zonder dat daarvoor de boot uit het water hoeft. Een zeiljacht of motorboot gaat meestal niet vaker dan 1 keer per jaar uit het water, soms nog minder. Terwijl voor een voortdurend schoon onderwaterschip meerdere keren reinigen per jaar nodig is. De Keelcrab is geen alternatief voor antifouling maar wil een langere beschermende werking van de antifouling.

Besparing in tijd:
Een 45 voet zeilboot zou binnen een uur schoon kunnen zijn met de Keelcrab Sail-One met afstandbediening. De verhuurder, haven of schoonmaakbedrijf die meerdere boten tegelijk wil reinigen kan kiezen voor de Keelcrab Pro, deze zou met behulp van een duiker zelfs tot 100m2 per uur reinigen.

Na Pinksteren wil ESS Trading, de nieuwe Benelux importeur, een productdemonstratie organiseren. We houden u op de hoogte met onze bevindingen.

Hier alvast de Keelcrab in actie:

Auteur

  • admin

Comments