North Sails opent kleding store te Antwerpen

North Sails kleding store Antwerpen

Woensdag 27 april is de eerste North Sails kledingwinkel in België geopend. Het merk biedt sportieve kledij geheel volgens de filosofie van North. Kwaliteit en afwerking staan centraal maar het oog wil ook wat. De ontwerpers gaan voor een technische, eigenzinnige look. Ze mikken op dit moment voornamelijk nog op een overwegend mannelijk publiek maar de vrouwencollectie wordt al snel uitgebreid.

Goedkoop is het merk niet maar daar staat tegenover dat je een eigentijdse look combineert met een superieure afwerking. We zijn er zeker van dat niet alleen zeilers maar ook het trendgevoelige Antwerpse publiek het merk kan smaken.

North Sails kleding

De winkel zelf werd ingericht om een optimale beleving te kunnen bieden. Op een oppervlakte van ongeveer 150 m2 wordt de mannen- en vrouwencollectie aangeboden. Veel bekende materialen zoals carbon en staalkabel. Kortom alles om de echte zeiler zich thuis te laten voelen. De collectie biedt echter (nog?) geen echte zeilkledij aan. De focus ligt meer op de après sail.

Wij zijn alvast van plan om zaterdag een kijkje te gaan nemen.

North Sails
Lombardenvest 8/10
2000 Antwerpen

Labels

Auteur

  • admin

Comments