X4 en X6 gelanceerd en X4 als Nederlandse primeur op Hiswa te Water

X 4Het was hard doorwerken om de boten van de nieuwe 'X range' voor de zomer af te ronden, maar het is gelukt! Begin juli is de eerste testvaart gedaan met de X6 en twee weken later was de eerste testvaart met de X4. De beste zeilers van X-Yachts gingen mee aan boord en waren allemaal erg enthousiast om te zien hoe geslaagd de boten zijn. Inmiddels zijn de X4 en de X6 ook verder getest door diverse zeilbladen.

EIGENSCHAPPEN
Deze nieuwe lijn van X-Yachts wordt met gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige bouwmaterialen gemaakt, met als doel subliem zeilplezier. Zowel de X4 als de X6 zijn compleet nieuwe ontwerpen die sportieve, uitmuntende zeileigenschappen combineren met comfort en een ruim interieur.

NOMINATIE De X4 is genomineerd voor European Yacht of the Year in de 'luxury cruiser' categorie. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens Boot Düsseldorf in januari 2017.

NEDERLANDSE PRIMEUR
De X4 zal haar eerste debuut in Nederland maken tijdens de HISWA te Water in Amsterdam van 30 augustus t/m 4 september.

Auteur

  • admin

Comments