Moody zeiljachten heeft nieuwe importeur voor de Benelux

Moody zeiljachtHet Premium zeiljacht merk Moody kondigt een nieuwe importeur aan voor haar merk. Nederland, België en Luxemburg zullen vertegenwoordigd worden door GT Performance Yachts B.V. in Stellendam.

GT Performance Yachts is een zustermaatschappij van GT Yacht Brokers dat actief is in de performance jachtmakelaardij. Met de implementatie van Moody is het merken pallet van de Hanse Group verder uitgebreid naast de merken Dehler en Varianta.

Vanuit Marina Stellendam heeft GT Performance Yachts in Nederland alle mogelijkheden om de klanten te voorzien van info en de mogelijkheid tot het bezichtigen van de Moody modellen. Met de aankondiging van Moody heeft GT Performance is nu ook het luxe cruise segment ingevuld binnen het bedrijf.

Gijs Golverdingen en Tjerk van Loenhout geven beide aan zeer content te zijn en benadrukken dat de strategie van de werf van het grootste belang is voor de verkoop en ontwikkeling van nieuwe modellen. Moody heeft aangekondigd dat de range uitbreiding zal gaan krijgen in de komende jaren en heeft het contract met ontwerper Bill Dixon wederom verlengt. Moody biedt jachten in het Blue water cruising segment. Met de tijdloze aft cockpit lijn en de meest innovatieve decksalon schepen biedt moody een goede keuze voor de ervaren watersporter die langere reizen voor ogen heeft.

Met de nieuwe lijn van Dehler, de twee modellen van Varianta in het Performance segment en de uitbreiding van Moody in het off shore / blue water cruising segment is het aanbod verder uitgebreid. Zoals directeur verkoop Maxim Neumann van de werf in Duitsland aangeeft: “de Moody klant is zeer veel eisend en verwacht een hoge standaard van kwaliteit en functionaliteit. Bij deze verwachtingen hoort een importeur die de aandacht kan waarmaken”.

Op de HISWA te water in Amsterdam van 30 augustus tot 4 september zal GT Performance Yachts aanwezig zijn met een nieuwe Moody 54 DS dit is een een première voor Nederland. Dit schip is uniek in zijn klasse. Het heeft en one level living tussen kuip en decksalon, 4 slaaphutten en een fantastische 360o view vanuit de decksalon. Naast Moody natuurlijk de nieuwe Dehler 34 en Dehler 38.

Auteur

  • admin

Comments