Een boeiende start van het watersportseizoen begint met het Watersport Informatie Event 2017

Watersport Informatie Event 2017Op zaterdag 11 maart 2017 organiseren de watersportbedrijven gelegen aan Boulevard Mariteam in samenwerking met de WSV in Sint Annaland het jaarlijks Watersport Informatie Event. Dit evenement staat volledig in het teken van watersportgerelateerde onderwerpen en ervaringen.

Het Watersport Informatie Event (WIE) is ontstaan met het doel om watersporters samen te brengen in een zeer informatieve omgeving. Het is een jaarlijks groeiend concept dat dit jaar voor de 5e editie wordt georganiseerd. Het WIE biedt een podium voor watersport gerelateerde onderwerpen in de ruimste zin van het woord en wordt vormgegeven door interactieve lezingen en workshops.

Op het programma staat een inspirerende dag vol activiteiten en lezingen voor iedere watersporter, waaronder verhalen van de Volvo Ocean Race Academy, een workshop manoeuvreren op de motor, noviteiten in de watersport en een interessant verhaal over de overstap van zeil naar motorjacht. En er is nog meer te doen in de haven van Sint Annaland.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden voor 3 boeiende lezingen/ workshops en worden naar gelang hun keuze ingedeeld voor het programma.

Ga voor het complete programma en inschrijven naar: http://www.wie-sintannaland.nl

Auteur

  • admin

Comments