Messink Yachting wordt J/Boats importeur

J/Boats

Als exclusief importeur van J/Boats voor de Nederland kan Messink Yachting een nieuw segment van de markt bedienen onder de naam J/Benelux. ‘J/Boats is een merk dat echt bij ons past. Goed zeilende, hoge kwaliteit schepen en een merk dat bekend staat om hun eenheidsklassen.’ Aldus Gideon Messink, al 25 jaar directeur van dit watersportbedrijf.

Alle J/Boats zeilboten, zowel nieuw als tweedehands, worden verkocht vanuit Enkhuizen met een extra servicepunt bij Seaport Sailing Yachts in IJmuiden, beide locaties aan het water.

De lange termijn

Frédéric Bouvier van J Composites zegt blij te zijn met deze nieuwe samenwerking ‘In Nederland en België varen veel J/Boats en het is belangrijk dat er een goede partij klaar staat voor onze klanten en ons merk verder uitdraagt. Wij hebben alle vertrouwen dat we met Messink Yachting en haar zusterbedrijven de juiste partij hebben gevonden voor de lange termijn’.

J boats

Service

Voor J/Boats wil Messink alle kennis die er in huis is inzetten: ‘Onze mensen zijn fanatieke zeilers, ook in J/Boats. In Enkhuizen hebben we alle faciliteiten bij de hand en ook in IJmuiden hebben we onze eigen stalling en service monteurs die gespecialiseerd zijn in performance zeiljachten en boot tuning. Die kunnen we flexibel inzetten, ook buiten de eigen werf.

Actieve benadering

Messink Yachting wil de markt actief gaan benaderen. Naast een demo boot uit de nieuwe range waar proefvaarten mee gevaren kunnen worden, worden er ook evenementen/wedstrijden georganiseerd voor bijvoorbeeld het zakelijke netwerk van PR Sailing om de boten te laten ervaren.

J-boats

Over Messink Yachting

Messink Yachting bestaat inmiddels 25 jaar als dealer van vooraanstaande merken en als jachtmakelaar. Haar zusterbedrijven zijn Seaport Sailing Yachts, stalling en onderhoudslocatie in IJmuiden, PR Sailing gespecialiseerd in race management en evenementen en Sailing Holland dat momenteel de campagne Team Brunel in de Volvo Ocean Race managet.

Voor meer informatie: www.jboats.nl

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments