For Sail Yachtbrokers opent tweede filiaal in Enkhuizen

For Sail Yachtbrokers

For Sail Yachtbrokers neemt in Enkhuizen de makelaarsactiviteiten van Messink Yachting over en opent daartoe een nieuw filiaal in de werf aan de Oude Haven van Enkhuizen. For Sail Yachtbrokers heeft hiermee twee filialen op een A-locatie met ligplaatsen en een kantoor aan het water.

For Sail Yachtbrokers Zuid blijft op haar vertrouwde plek in Marina Port Zélande. Messink Yachting blijft in Enkhuizen in de werf gevestigd en zal zich volledig toeleggen op de verkoop van nieuwe jachten van de topmerken Solaris en J/Boats.

For Sail Yachtbrokers beschikt in Enkhuizen over een verkoopsteiger met 20 ligplaatsen op één van de mooiste en drukst bezochte watersportlokaties van Nederland. Naast jachtmakelaardij beschikt For Sail Yachtbrokers ook over een jachtservice, eigen binnen en buiten stalling en kraanfaciliteiten. Hierin wordt samengewerkt met de professionals van VMG Yachtbuilders (o.a. Puffin yachts, Agile Yachts) die tevens partner zijn geworden van For Sail.
 
U kunt dus nu echt voor al uw vaarwensen terecht bij For Sail. Door de samenwerking met VMG Yachtbuilders is geen klus te groot voor de jachtservice en met onze twee vestigingen is er altijd een verkoopkantoor in de buurt waar wij uw jacht op een professionele manier kunnen verkopen.

Op het gebied van personele bezetting zullen er geen grote verschillen zijn. Zo Zal Tjeerd Klouwers (Messink YAchting) nog steeds voor de makelaardij verantwoordelijk blijven. Met zijn jarenlange ervaring is hij een flinke versterking voor team For Sail. Hij zal in Enkhuizen een team vormen met Barend Kol.
 
For Sail Yachtbrokers is hiermee in één keer één van de grootste jachtmakelaars van Nederland met een landelijke dekking en al jarenlang een betrouwbare naam!

Bekijk hier alle nieuwe en gebruikte boten te koop bij For Sail Yachtbrokers.

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments