LUIS Nautic serie: nieuwe robuuste camera’s voor zeil- en motorboten

LUIS Nautic

Camera’s die nog goed werken onder de meest extreme, natte en zoute omstandigheden. Zo robuust zijn de camera’s uit de LUIS Nautic serie. Het Duitse bedrijf Waterloft introduceert deze nieuwe nautische camera’s op de Nederlandse en Belgische markt.

De serie bestaat uit drie zeer gunstig geprijsde modellen, elk met een specifieke toepassing. Er is een camera voor in de gangboorden, voor op de flybridge en een hekcamera. Zo houdt de schipper onder alle omstandigheden en op elke plek aan boord overzicht. De camera’s zijn eenvoudig te koppelen aan bestaande kaartplotters, smartphones, tablets of aan elk ander display met een video-ingang.

De drie modellen:

De R3 nautische hekcamera, voor hekmontage of in de machinekamer; € 499,80

De R4 nautische gangboordcamera, voor zijmontage; €389,13

De R5 nautische flybridge camera voor montage op de kajuit of in de mast; €349,86

Op bijna alles aansluitbaar
De LUIS Nautic camera’s zijn onder andere aan te sluiten op kaartplotters met een video-ingang van Raymarine, Lowrance, Simrad, B&G en Furuno. Dit kan zowel draadloos als bekabeld. Voor draadloze verbinding is de optionele transmitter set verkrijgbaar.

Ook draadloos verbinden met je smartphone of tablet kan met behulp van de gratis LUIS APP en de LUIS AV Box.

Specificaties
De camera’s zijn gebouwd uit corrosie bestendige materialen en voorzien van een speciale coating voor een lange levensduur. Naast de 1/3 Sony CCD sensor beschikken de camera’s over infrarood LED’s voor optimaal nachtzicht en hebben ze een brede kijkhoek.

De camera’s zijn waterdicht volgens de IP69 norm en werken op zowel 12- als 24VDC. De R-3 en R4 camera’s beschikken over een geïntegreerde microfoon.

Labels

Auteur

  • admin

Comments