iSAFETY beurs: over veiligheid op het water

iSAFETY beurs

Op zaterdag 1 april wordt op Scheveningen voor de vierde keer de gratis Nederlandse  iSAFETY - beurs gehouden. Watersporters vinden hier alle informatie om veilig het water op te gaan.

De dag is speciaal bedoeld voor alle zoet - en zoutwatersporters, varend op meren, plassen, rivieren en op zee, die het thema veiligheid op het water serieus nemen. Dus roeiers, surfers, kiters, vissers, wedstrijd - en toerzeilers, pleziervaarders en uiteraard anderen belangstellenden zijn van harte welkom bij de jachthaven van Scheveningen.

Tussen 11:00 en 17:00 uur wordt aan de Hellingweg een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen. U vindt er alles op het gebied van apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. De deelnemende bedrijven zullen veel veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren, bijvoorbeeld communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, kaarten, EHBO kits, brandblussers, ebirps, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien.

Deelnemers: Vrolijk Watersport, Maritiem Watersport, Watersportverbond, KNRM, Kiteboardschool.nl, Zeezeilschool, Nordic Marine, On-Deck, Raymarine,

Nieuw dit jaar zijn de workshops en clinics door o.a. het Watersportvebond, Kiteboardschool, de KNRM, en North Sea Regatta.

Bezoekers kunnen bovendien hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren.

De iSAFETY - beurs vindt u aan de Hellingweg 138 in Scheveningen.

Toegang en parkeren is gratis

Dit initiatief van Jachtclub Scheveningen wordt ondersteund door het Watersportverbond, de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta.

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments