Blue Water App nu ook bruikbaar aan de Belgische kust

Blankenberge

Blue Water App heeft aan de Belgische kust de VVW Nieuwpoort en VVW Blankenberge aangesloten. Dit is handig voor de Nederlandse vaarder die vaak in de zomervakantie richting België varen om daar van de kust te genieten.

We hopen zelfs deze zomer nog een paar partijen aan te trekken aan de Belgische kust, zodat we een groter aanbod kunnen bieden van mooie havens. De gesprekken lopen.

Jachthaven Lelystad Haven gaat ook aankomende zomer online. De eerste haven in Lelystad die zich aansluit bij de Blue Water App. De dekking aan het gehele IJsselmeer gebied wordt steeds attractiever voor de watersporter. Jachthaven Lelystad haven beschikt over alle faciliteiten die de tegenwoordige watersporter nodig heeft. Zo kun je voor alle jachtservice terecht en is het heerlijk toeven bij de Jacht Club. Foto afgelopen storm in februari 2017.

Eén van de kleinere havens die zich bij de Blue Water App heeft aangesloten is "Stadskern van Oudewater". Deze doorvaar route van de Hollandsche IJssel gaat dwars door een mooi natuurgebied heen. Oudewater geeft watersporters de mogelijkheid om in de stadskern langs de kade af te meren. Gemeente en ondernemers gaan hier samenwerken om meer toerisme aan te trekken via het water.

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments