Jelmer Bouw neemt Quantum Sails Nederland over

Quantum Sails Nederland

Vanaf vandaag gaat Quantum Midden-Nederland, Sailloft, verder als Quantum Sails Nederland. Eigenaar Jelmer Bouw breidt zijn servicegebied voor de Nederlandse zeilers uit. Hiermee voorziet de zeilmakerij nu alle Quantum zeilers in Nederland van de bekende hoge Quantum-kwaliteit, -advies en -service. Bouw neemt de werkzaamheden over van Nic Bol, de in Rotterdam gevestigde zeilmaker.

Jelmer Bouw opende zijn zeilmakerij in Almere in 2009. Eveneens in dat jaar sloot de zeilmaker zich aan bij ons Quantum-team als een van de Nederlandse teamleden. Zijn zeilmakerij is centraal gelegen op Marina Muiderzand in Almere, goed bereikbaar per boot en auto. Met zijn team biedt de full-service zeilmakerij zeilers in Nederland topkwaliteit materiaal en is hij er op gericht met advies en service iedere zeiler de perfecte zeilervaring te bezorgen.

“Met een gerenommeerde staat van dienst weten wij dat bij Jelmer de Quantum zaken niet beter vertegenwoordigd kunnen worden. Jelmer is een geboren zeiler. Hij leeft voor het zeilen en weet als geen ander dat op het water, geen dag hetzelfde is. In de afgelopen jaren heeft hij in vele type boten en diverse klasse gevaren. Na het succesvol voltooien van de Mini Transat heeft Jelmer zich volledig toegelegd op het ambacht van zeilmaker. Tot ons groot genoegen sloot hij zich ook aan bij ons. We delen dezelfde passie en gedrevenheid en gaan allemaal tot het uiterste voor de ultieme zeilbeleving. We zijn er trots op dat Jelmer met Quantum Sails Nederland samen met ons staat voor top-zeilbeleving. We wensen hem en de zeilers in Nederland een goede vaart!”. Aldus Doug Stewart, Chief Operating Officer Quantum Sails.

Jelmer Bouw, eigenaar van Quantum Sails Nederland; “Nog iedere dag weet ik dat dit is waar ik voor leef. Mijn klanten en vooral mede-zeilers zo op weg helpen dat ze het beste uit hun boot en uit henzelf als zeiler halen. Met mijn team werken we hier al jaren heel hard voor. Deze uitbreiding past perfect bij onze ambities. We kijken er naar uit om nieuwe zeilers kennis te laten maken met de volgende uitdaging”.

Voor meer informatie:

Jelmer Bouw
Quantum Sails Nederland
IJmeerdijk 16
1361 AA Almere,
Nederland
T: +31 36 536 94 59
E: jbouw@quantumsails.com

Openingstijden

  • Dinsdag – vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments