Nederlands debuut Keizer 42 op HISWA te Water

Keizer 42

Na haar werelddebuut op Boot Düsseldorf zal de Keizer 42 tijdens de HISWA te Water 2017 haar Nederlandse debuut maken. Op de show in Amsterdam zal het nieuwe Nederlandse jacht afgemeerd liggen op stand L15.

Volledig customized
De Keizer 42 zoals die in Amsterdam gepresenteerd zal worden is tevens een wereldprimeur: het is de eerste Keizer die onder het maatwerk-programma van de werf tot stand is gekomen. Daarbij is het als klant mogelijk om de boot volledig naar wens te personaliseren betreffende bekleding, lakwerk en talloze details. De in Amsterdam te presenteren Keizer 42 heeft onder meer een in kleur gespoten romp, gelakte raamstijlen alsook een 'gehouten' spiegel. Samen met diverse details maakt dit het schip tot een unieke verschijning.

De Keizer 42
Met de 42 heeft Keizer Yachts een revolutionair jacht gepresenteerd. Zij is betaalbaar, praktisch en tegelijk ook nog eens oogstrelend qua design. Siep Keizer, samen met zijn zakenpartner Jos Brehler de oprichter van Keizer Yachts, wil met de Keizer 42 het verschil maken. Het model rekent af met een veelgehoorde klacht in dit segment dat open sportboten vaak heel mooi zijn, maar het praktisch gemak minimaal. De Keizer 42 weet dit te combineren en daarbij ook nog eens een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding te bieden.

Uitnodiging
Wij nodigen u van harte uit om tijdens de HISWA te Water aan boord te stappen van de Keizer 42 en het model zelf te ervaren. Tevens zijn wij aanwezig tijdens de 'Media Meet & Greet' op vrijdagochtend 25 augustus. Wilt u een proefvaart maken, heeft u behoefte aan meer foto's of verdere persinformatie, neem gerust contact met ons op.

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments