Open dag Medemblik Yacht Service 3 november

Open dag Medemblik Yacht Service

Total Yacht Care organiseert traditiegetrouw de jaarlijkse MYS Snertdag. Dit jaar opent MYS (Medemblik Yacht Service) haar deuren op zaterdag 3 november om met u het nieuwe winterseizoen in te luiden; een informatieve dag met lezingen, demonstraties en presentaties van toeleveranciers. MYS staat voor u klaar om alle vragen op het gebied van onder andere service en onderhoud, winterstalling, techniek, refit en schadeherstel te beantwoorden.

Zo kunnen bezoekers tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van  o.a. interieurbouw, navigatie- en scheepssystemen en dekvernieuwing. Ook kunnen vragen over  poetswerk, spuitwerk en antifouling worden doorgenomen zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe vaarseizoen kan beginnen. Bovendien is het mogelijk een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. En natuurlijk ontbreekt de erwtensoep niet.
Naast toeleveranciers als Neptune,  ASA Boot Electro, Rake Rigging, Mastervolt, Webasto, en UK-De Vries Sails, zijn er ook specialisten van B&G en Simrad aanwezig voor al uw vragen op het gebied van navigatieapparatuur en elektronica.
Zaterdag 3 november bent u vanaf 10:00 uur van harte welkom bij MYS, Overleek 7, in Medemblik.

U kunt zich aanmelden  voor de MYS SNERTDAG door een mail te sturen naar info@mys.nl. Graag ook even uw naam en het aantal personen aangeven en of u een rondleiding wilt bijwonen (met vermelding van tijdstip!). Zo kunnen wij rekening houden  met de grootte van de groepen. Kinderen zijn welkom!

Gedurende de dag

Demonstratie romp- en dek poetsen, door Geert Mikkers van Nautic-care

Demonstratie vacuüminjectie: schade reparatie, door MYS Medemblik

Lezingen

11:00 uur – 12:00 uur    KNRM – Onbetaalbaar!

13:00 uur – 13:30 uur    Neptune – Zit- en slaapcomfort aan boord

Rondleidingen Contest Yachts en MYS

10:00 uur – 11:00 uur    rondleiding over de werf van Contest Yachts

15:00 uur – 16:00 uur    rondleiding over de werf van Contest Yachts

Dit evenement wordt ondersteund door:  Neptune  en ASA boot electro bv

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments