SUP4Life op 22 december 2018 te Gent

SUP4Life

Deze zaterdag -22 december -organiseert Windsurfing Deinze i.s.m. Wind en Watersport Vlaanderen wederom de gekende SUP4LIFE. Tijdens deze koude tijd van het jaar kan iedereen zijn warm hart tonen en door de Gentse binnenstad Suppen For Life!

RECREATIEVE TOCHT
Om 11u wordt er afgesproken aan roeiclub GRS (watersportbaan) om dan gezamenlijk met de bus naar het baudelopark te gaan.

Om 13 u laten we de sup-boards te water aan de achterkant van het Baudelopark voor een recreatieve tocht van 6,5 kilometer. Halverwege wordt er, ter hoogte van de Lindenlei, een tussenstop voorzien met een lekker opwarmertje. Daarna suppen we verder tot aan de roeiclub GRS aan de Watersportbaan. Daar kan iedereen dan bij aankomst genieten van een heerlijk warm gerechtje en een drankje.

RACE TOCHT
Voor de echte sportievelingen onder ons staat er een sup-race van 10 km op het programma met vertrek en aankomst ter hoogte van de Watersportbaan. Ten slotte sluiten we deze mooie dag af met live muziek door P&P accoustic dat vanaf 17 u komt zorgen voor een gezellige muzikale sfeer.

JOUW UNIEK AANDENKEN!

Alom gerespecteerd surffotograaf Damian Davilla, die ondermeer een vaste waarde is op het BK Golfsurfen, zal tijdens de tochten unieke kiekjes maken die achteraf online te koop zijn. De opbrengsten hiervan gaan wederom naar Children at Risk!

CHILDREN at RISK

Dit jaar steunen we “De VZW Children at Risk“.
De vzw Children at risk is werkzaam in Kolkata, (India). Ze heeft straatkinderen een menswaardig bestaan, weg van geweld, verslavingen, misbruik, ziektes,…door ze op te vangen in een tehuis. De kinderen krijgen daar alles wat ze nodig hebben: veel aandacht, voeding, kledij, medische voorzieningen, …., een echte thuis.

Het geld van Children at risk wordt besteed aan de basisbehoeften: eten, kledij, onderwijs, medische kosten, …, en niet te vergeten het loon van 5 mensen. De andere kosten: laptop, gsm, vliegtuigtickets, speelgoed, uitstapjes met de kinderen,…. worden betaald met privégeld.

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments