Bach Yachting dealer G-Force Yachts

G-Force Yachts

Het nieuwe jaar begint goed voor Bach Yach International met het verkrijgen van het dealerschap van G-Force Yachts in de Benelux.

Directeur Bach Yachting International, Jascha Bach over het nieuwe partnerschap: “G-Force Yachts is een merk dat goed bij ons past. Met dit merk kunnen wij onze klanten bedienen die op zoek zijn naar een compromisloze high-end racer in de range van 26 tot 40 voet. Veeleisende zeilteams die op zoek zijn naar een schip dat extreme snelheden kan klokken, maar geen consessies willen doen aan de bouwkwaliteit zijn bij G-Force aan het juiste adres.”

G-Force Yachts werkt met de top ontwerpers Reichel & Pugh die veel winnende ontwerpen op hun naam hebben staan, zoals bijvoorbeeld de bekende Maxi Wild Oats.  

Nieuw ontwikkeld en al in productie is de allround-racer de X-Treme 32, de kleine zus van de zeer succesvolle 37 voeter. Een High Performance racer die snel en makkelijk te varen is én tevens gemakkelijk te transporteren; de 32 past (gekanteld) precies in een zee container. Ze is gebouwd in vacuum-vinylester sandwich met standaard een carbon mast. Ze is een off-shore zeiljacht (CE-A) met grote open kuip en een praktisch, lichtgewicht en interieur dat voldoet aan de diverse offshore regulaties.

Naast de productie van de X-Treme 32 en 37 biedt G-Force Yachts ook een 26 voeter en is er een 40-voeter op komst.

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments