NIEUW: Holterman bouwt hybride motorjacht met klassiek uiterlijk

Holterman Shipyard hybride motorjacht

Een klassiek uiterlijk met een ultramodern technisch hart. Ziehier het nieuwe pronkstuk van Holterman Shipyard. De varende primeur is op zaterdag 21 april te zien tijdens de open dag op de werf in Meppel.

Het 21,6 meter lange classic motorjacht is ontworpen door het gerenomeerde ontwerpbureau Trimm Design in Leeuwarden en heeft een unieke diesel-elektrische voortstuwing, dankzij een 130KW elektromotor. De stroom voor de motor wordt geleverd door een Lithium-Ion accupakket, dat wordt bijgeladen door een 130KW diesel-generator.

Door de geringe doorvaarthoogte van nog geen 3,50 meter is het stalen schip zeer geschikt voor de Europese binnenwateren. Omdat het windkracht 8 en golven tot 4 meter kan trotseren, heeft het motorjacht ook geen enkele moeite met tochten buitengaats.

Rondspant romp, stijlsteven en geveegde kont zorgen voor de klassieke uitstraling, de diepe en comfortabele kuip met royale achtpersoons zitbank voor eigentijdse luxe. Vanuit de kuip krijg je via een klapdeur toegang tot een royale salon, waarin het aangenaam relaxen is op de luxe L-vormige salonbank. Het schip beschikt verder naast een optimaal uitgeruste keuken over drie tweepersoons slaapvertrekken, waaronder de ‘captainsroom’ met een groot vrijstaand Frans bed.

Holterman Shipyard voert zelf de regie over de uitvoering van interieur en technische installaties. In overleg met de klant wordt maatwerk geleverd. 

De open dag op 21 april is van 10 tot 17 uur. 

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments