Nieuw boekingsplatform voor watersportkampen in Nederland gelanceerd

watersportkamp zeilen

Met de lancering van een klantvriendelijk boekingsplatform voor watersportkampen komt het Watersportverbond tegemoet aan de wensen van vele ouders die hun kinderen een geweldige watersportweek willen laten beleven. In tegenstelling tot andere zoekmogelijkheden biedt dit boekingsplatform in één oogopslag een overzicht van beschikbare zeil- of surfkampen bij verschillende aanbieders. Niet langer websites vergelijken op aanbod, prijs en beschikbaarheid, maar via één zoekopdracht precies de vakantie vinden die je zoekt.

Zeilscholen.org heeft een ruim aanbod van zeil- of surfkampen bij zowel verenigingen als zeil- en surfscholen. Voor kinderen is een zeil- of surfkamp een onvergetelijke ervaring; zelfstandig beslissingen nemen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, net iets te laat naar bed gaan, de pret voor de bonte avond en iedere dag lekker actief bezig zijn op het water. Na een week zijn kinderen in staat zich op het water te redden, hebben ze de basisvaardigheden onder de knie en kunnen ze verdere stappen in hun watersport carrière zetten.

Watersportkamp optimist

Directeur van het Watersportverbond Maurice Leeser is blij met de ontwikkeling van dit platform.

“Het uitoefenen van de watersport is een mooie manier voor kinderen om zich te ontwikkelen. Het platform Zeilscholen.org helpt ouders op een snelle en makkelijke manier een zeil- of surfkamp voor hun kind te vinden. Wij hopen hiermee de drempel naar de watersport verder te verlagen en meer kinderen in de watersport te mogen verwelkomen.”

Het Watersportverbond

Het Watersportverbond zet zich in om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de watersport en de doorstroom naar verenigingen en zeilscholen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit gebeurd al via verschillende initiatieven zoals Optimist on Tour, de Q-cup en het lesprogramma 'Proef de Zee'. Om dit doel te bereiken, werkt het Watersportverbond samen met aangesloten verenigingen, basisscholen, gemeenten, lokale initiatieven en zeilscholen. Om de drempel naar de zeilscholen te verlagen en de markt een impuls te geven, is nu Zeilscholen.org gelanceerd.

Zeilen

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments