VETUS presenteert met trots klapramen en 8 mm glas in vaste ramen

VETUS MAREX ramen

De screw-on familie van MAREX groeit: VETUS presenteert met trots klapramen en 8 mm glas in vaste ramen.

Naast het standaardglas van 6 mm dik biedt VETUS nu 8 mm glas aan als optie voor vaste ramen. Met dikker glas voor een betere geluidsisolatie en warmte-isolatie is er zeker een screw-on raam die aan uw eisen voldoet. De tweede uitbreiding is de klapramen optie voor wie graag wat frisse lucht binnen laat. Deze scharnierende klapramen zijn eveneens verkrijgbaar in 6 en 8 mm glas.

Opschroefbaar uitzicht

Zoals alle screw-on ramen zijn de nieuwe types bijzonder geschikt voor een houten opbouw en passend op alle wanddiktes. Elk venster wordt geleverd met een zwarte, witte of grijze sierbies zodat deze past bij de kleur van uw boot. Verschillende hoekradii (65, 75, 90 of 105 mm) of verstekhoeken kunnen worden gekozen passend bij de stijl en beschikbare openingen op uw schip. De uitgebreide screw-on serie is op maat gemaakt en op aanvraag verkrijgbaar.

Uitgelicht

  • Bijzonder geschikt voor een houten opbouw
  • Geschikt voor alle wanddiktes
  • Geleverd met zwarte, witte of grijze sierbies
  • Beschikbaar met gebogen hoekradii van 65, 75, 90 of 105 mm of met verstekhoeken
  • Beschikbaar als vaste, klappende en halfzakkende ramen in 6
    of 8 mm dikte

Marex ramen

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments