Doe mee aan het BKsup op elk  niveau

BKsup

Voor de kinderen is er als afsluiter van de competitiedag een sprintrace in het centrum van Deinze aan het Stadhuis Leiespiegel. Inschrijven kan de hele namiddag ter plaatse en is gratis. De race start na de finish van de Long Distance, omstreeks 17u.

FUN

Wil je graag mee 'suppen' langsheen de groene bochten van de Leie? De kortere fun race en de recreatieve tocht met tussenstop aan het mooie Astene Sas is ideaal voor elk niveau.

DURVERS

Op zondag 26 augustus worden op de Leiestroom, tussen stadhuis ‘Leiespiegel’ Deinze doorheen Astene Sas tot Deurle, voor de 5de maal de BK titels long distance Stand Up Paddle beslist. Deze wedstrijd in de snelst groeiende watersport ter wereld is open voor allen, van recreanten tot professionele deelnemers, ook uit het buitenland.

---> Zelf geen eigen SUP board?

Geen probleem! De organisator heeft er een pak klaarliggen die je voor een prikje kan huren. Ook op het droge heeft organisator Surfclub Windsurfing Deinze samen met gaststad Deinze nog veel leuks in petto voor alle deelnemers en toeschouwers.

Wil je het traject alvast gaan verkennen, bekijk dan de parcoursbeschrijving via Google Maps. Alle kleine lettertjes als je voor de titel wil gaan in het wedstrijdreglement.

www.BKsup.be

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments