KLYC Bootspullenmarkt terug van weggeweest

KLYC Bootspullenmarkt

Op 20 oktober organiseert de Koninklijke Liberty Yacht Club opnieuw een “boat jumble”, intussen herdoopt tot KLYC Bootspullenmarkt.  Alle leden van erkende watersportverenigingen zijn welkom om hun bootspullen of dinghy boot te koop te stellen. De toegang is gratis.

Na enkele jaren afwezigheid knoopt de Koninklijke Liberty Yacht Club terug aan met een traditie: De Boat Jumble, omgedoopt tot KLYC Bootspullenmarkt.

U bent een Zeezeiler, gedreven Dinghyzeiler of recreatieve Motorboot-toervaarder? Dan kan u van 10h00 tot 17h00 tussen een glühwein en een hotdog op zoek gaan naar dat keerblok, motorinstructieboek of zeilpak voor de kleine Optimistfanaat waar je altaren naar zoekt. Misschien staat er wel een zelden gebruikte Vaurien of OK-jol op het verkoopterrein.

Bootspullenmarkt

Het Windkracht 12 clubhuis team zorgt aansluitend voor een democratisch Mosselfestijn en Zeevruchtenbar. Ondertussen blijft het KLYC clubhuis natuurlijk open voor de liefhebbers van allerhande drankjes en hapjes. De opbrengst gaat integraal naar het KLYC-Sinterklaasfeest.

Bootspullen of dinhy boten te koop stellen?

Dat kan makkelijk mits voorinschrijving en voorafbetaling van deelname in de kosten t.b.v. 10 € per lopende meter overdekte en bemeubelde expositieruimte.

Inschrijven via www.klyc.be

Waar?

KLYC-Schelde, Thonetlaan 131, 2050 Antwerpen Linkeroever van 9:00 tot 18:00

Log

 

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments