50.000 m² watersportplezier op HISWA 2019

HISWA 2019

Iedereen die zich thuis voelt op het water, kijkt alweer uit naar de start van het watersportseizoen in het voorjaar. RAI Amsterdam is ook in 2019 gastheer van de voorpret. Met de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies, leuke workshops, scherpe aanbiedingen en vooral heel veel watersportplezier is de HISWA Amsterdam Boat Show de place to be om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen.

Dit grootste watersportevenement van Nederland vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2019 in RAI Amsterdam.

Op een oppervlakte van 50.000 m2 zijn weer honderden prachtige boten te bewonderen, inclusief een nieuwe zeil- en motorbootsteiger. Natuurlijk kun je er voor iedere boot of watersport terecht voor advies, onderdelen, accessoires, primeurs en handige gadgets. Er is weer een uitgebreid programma samengesteld, met demonstraties, workshops en presentaties. Studenten en young professionals kunnen in gesprek met de maritieme-/watersportindustrie over o.a. innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. En de jeugd t/m 16 jaar kan een diversiteit aan (water)sporten uitproberen in de HISWA Sport Xperience. Dus jong, oud, beginner of ervaren; voor iedereen met een interesse in watersport is een bezoek aan de HISWA Amsterdam Boat Show zeker de moeite waard.

Noviteiten en primeurs

Uiteraard tonen de deelnemende bedrijven tijdens de HISWA hun nieuwste modellen boten, waaronder de Korvet 8, Melges 14, Hanse 348, Chris Craft en Rand Boats, maar ook handige gadgets en spullen. Het InnovationLAB is dé plek waar nieuwe ontwikkelingen, ideeën, nieuws en trends tastbaar worden. Startup bedrijven in de watersport, waaronder Floating Drones, Green Marine Concepts en FlatFloat, krijgen hier een podium en ook de nominaties voor HISWA Product van het Jaar en de HISWA Hebbeding verkiezing zijn er te bewonderen.

NIEUW: HISWA Shopping Night, Speed Xperience en Expeditie Sloep

Naast informatie en oriëntatie kun je op de HISWA ook uitgebreid winkelen. In het winkelcentrum HISWA Shop – dat een stuk groter is dan voorgaande jaren – vind je alle denkbare watersportspullen. Merken als Harken, Imhoff en Plastimo zijn ook weer van de partij. Op de HISWA Veiling gaan meerdere keren per dag leuke producten onder de hamer. En nieuw dit jaar op de vrijdagavond: de HISWA Shopping Night. Een avond vol scherpe aanbiedingen en speciale shopping activiteiten. Voor de snelheidsduivels is er de Speed Xperience, waarbij je in een VR-setting je vaarskills kunt testen. En denk je er al langere tijd over om een sloep te kopen, maar weet je niet waar je op moet letten, ga dan mee op ‘Expeditie Sloep’ waarbij je tips krijgt welke sloep het beste bij jouw wensen past.

Hiswa 2019

Boordevol programma

Voor HISWA 2019 is weer een uitgebreid activiteitenprogramma samengesteld. Zo ligt de HISWA Haven vol met boten die uitnodigen tot uitproberen. Binnen is de Mainstage te vinden, het kloppend hart van de HISWA, waar inspirerende sprekers bijzondere of leerzame verhalen vertellen. Met o.a. tips voor koken aan boord, verhalen van Volvo Ocean Race zeiler Gerd-Jan Poortman en wereldreiziger Max van Keulen, fitnessclinics door Annemieke Bes, een watersportkennisquiz en meer! Voor de doe-het-zelvers is er het Demoplein, met leerzame workshops over bootonderhoud. Het Veiligheidseiland biedt daarnaast alle informatie over veiligheid op en rond het water. En om bij te komen van dit alles kun je heerlijk eten bij Strandzuid, aan de RAI Haven, of bij BAUT, het unieke pop-up restaurant van de bekende Amsterdamse topchef Michiel van der Eerde.

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments