Optimaliseer je deklayout met Softlinks

softlinks

Optimaliseer je deklayout met de Softlinks van Premium Ropes. Een Softlink bestaat uit een Low Friction Ring en een ‘Loop’ gemaakt van een supervezel zoals Dyneema® of Stirotex®. Een Softlink is gemakkelijk in gebruik en bevat geen bewegende delen. Hierdoor heeft een Softlink geen onderhoud nodig.

Het is een simpele, lichtgewicht oplossing waarvoor vele toepassingen zijn. Gebruik Softlinks als blok voor vallen aan de mastvoet, voor de bevestiging van Lazy Jacks, als barberhauler, dek-oog of als (tijdelijk) blok aan de voetrail. Ook voor het geleiden van de rolfoklijn is de Softlink ideaal. Je bevestigt een Softlink snel en makkelijk aan de scepters. Het ziet er fraai uit en bevat geen scherpe randen.

De Lijnenspecialist heeft een volledig assortiment kant-en-klare Softlinks. Leverbaar in 7 – 28mm. Splits je de Softlinks liever zelf? Dat kan met de doe-het-zelf pakketten. Er zijn drie verschillende Softlinksets. Alle sets bevatten het benodigde materiaal en verwijzingen naar de bijbehorende splitsfilms.

  • Base: Geschikt voor degene die wil beginnen met het maken van eigen Softlinks.
  • Premium: Voor de zeiler die zijn deklayout wil optimaliseren met Softlinks.
  • Furler: Deze set is speciaal geschikt om de rolfoklijn te geleiden.

https://www.lijnenspecialist.nl/promotion/softlinks

Contactpersoon
De Lijnenspecialist
t.a.v. Jeroen Baggerman
+31 20 419 6412
jeroenbaggerman@lijnenspecialist.nl

 

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments